2018: Gaga, Beth & de Haakvrouw Truien-gekte

2018: Gaga, Beth & de Haakvrouw Truien-gekte

Voor mijn gevoel is het jaar nog maar net begonnen, maar ik eet al dagen achtereen tulband. En m’n liefste kerstkind Robje werd 5! Dus dan moet het wel de laatste week van het jaar zijn.

Dit betekent dat Haakvrouw alweer bijna het derde (!) jaar ingaat. Het is toch haast misdadig hoe hard die tijd gaat.
Moet gezegd worden, 2018 was een roerig jaar.
Robje ging voor het eerst naar school. Door een toevallige samenwerking met CreaChick creëerden we een overdonderende hype (Boho Ibizavest) die we totaal niet hadden voorzien. Er waren mannenperikelen gelijk aan 3 seizoenen Gilmore Girls. Ik werd omver geblazen door Gaga in A Star is Born. De Haakvrouw Truien-gekte ging een eigen leven leiden. Ik werd verliefd op de hysterische jaren ’80-trui (nog steeds niet af gebreid..). Mijn vriendin Marischka werd 50! Ik zag mijn helden Anouk & Beth Hart live en mijn ouders kregen gezinsuitbreiding met bulldogje Lola. Goh!

Haakvrouw Basics
Het nieuwe jaar heeft vast ook weer van alles in petto, maar
Life is what happens to you, while you’re busy making other plans’ dus laat ik maar niet te veel op de zaken vooruit lopen. In ieder geval beginnen we goed met de Haak High Teas in Kasteel Radboud in Medemblik (20 januari = volgeboekt, op 3 maart is nog plek, zie www.kasteelradboud.nl) en ben ik bezig met een serie Haakvrouw ‘basics’ patronen waar je in januari-februari ongetwijfeld meer over zult horen.

Spaarsystemen
Verder gaan de spaarsystemen een beetje op de schop. De entree van het haakcafé blijft 5 euro, maar de ‘2 euro-bonnetjes’ verdwijnen (ze blijven geldig). Je krijgt nu wel een knipje op je spaarkaart bij elk bezoek.

Strippenkaart
Voor het haakcafé zijn straks strippenkaarten te koop, die 40 euro gaan kosten. Je kunt dan 10x naar het haakcafé voor de prijs van 8. Met uiteraard lekkere bakkies latte, elke vrijdag van 10-12 uur!
De Haakvrouw Spaarkaart blijft onveranderd. Bij elke 5 euro zet ik een knipje en als je er 20 hebt verzameld, krijg je 5 euro korting op je volgende aankoop (helaas niet online).

Bedankt
Dan ben ik nog zoveel dank verschuldigd aan heel veel lieve mensen voor afgelopen jaar. Bedankt Marcel voor je fotografie en voor elke keer dat je me moest opmonteren, CreaChick Maris voor onze toffe samenwerking, Laura voor je digi-deskundigheid, Marischka voor je nooit afnemende enthousiasme, Willemijn voor je geduld, Kim omdat jouw foto’s de XXL-gekte losmaakte en Robert voor je handige handen en omdat je ondanks alles de meeste dagen toch leuk maakte!

Maar vooral dankjewel voor jouw – ja jij ja! – enthousiasme. Ik hoop ook in 2019 samen met alle (online) klanten van Haakvrouw weer veel mooie dingen te maken.

xxx Anouk

Op de foto zie je Robje als ‘kerstkind’ in de kerstbijlage ‘Vrij’ bij o.a. het Noordhollands Dagblad van 22 december. Ze draagt de Haakvrouw TruiXXS 
met een draadje Lurex erdoor. Foto Erna Faust.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *