Haakvrouw Update week 8: nieuw kindervest en ik ging vreemd

Haakvrouw Update week 8: nieuw kindervest en ik ging vreemd

Eigenlijk zou je elke week even bij Haakvrouw moeten komen kijken. Er verandert steeds zo veel in de winkel. Dus ik dacht: laat ik vanaf nu eens een wekelijkse update geven van al die nieuwzen.

Kindervest
Allereerst lanceerde ik het haakpakket voor de kinderversie van het Haakvrouw Vest. Een lekker dinkie hoor! Fijn ook straks als jasje in het voorjaar. Verkrijgbaar in 5 kleuren en in de maten 86 t/m 152. Bestellen kan HIER.

Berk
Dan was er veel vraag naar bamboe sokkennaaldjes, maar ik kon ze niet zo goed vinden voor een prijs die ik ok vond – voor 5 van die dingetjes. Ik vond ze uiteindelijk van Knit Pro, niet van bamboe, maar van berk. 20 cm lang. € 4,75 per setje. Je kunt ze HIER bestellen.

Kleine sokken
De boekenkast heeft twee pareltjes van breiboeken erbij. Het ‘Noorse Breiboek’ boordevol patronen in Noorse stijl en het tweede Soxx Book, ‘Family & Friends’, nu ook met sokken in kleine maten. Oooh yeahh! Bestel ze HIER.

Verder nog:
– Knoeperds van breinaalden van 20 mm (je kunt ze nu kopen van 2-20 mm). Bestel HIER.
– Nieuwe kleuren superzachte Lammy Big Fun (acrylgaren op 7-8) in bordeaux en donker petrol. Bestel HIER.
-Nieuwe serie fluffy garens ‘Yarn and Colors Furry’ in 10 snoepige kleurtjes. Bestel HIER.
-Glanskatoen op 3 in huidskleur. Hiervoor ging ik snoeihard vreemd met Schachenmayr Catania (verder blijf ik Yarn and Colors trouw hoor…, maar zij hebben geen huidskleur). Bestel HIER.

Zie ik je gauw??
(online of live in de winkel, Bagijnhof 20 in Medemblik)
xxx AnoukGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *