Lees dit of ik schiet!

Lees dit of ik schiet!

Plingplong. Hier volgt een belangrijke mededeling. Lees dit of ik schiet!

Er gaan wat dingen veranderen bij Haakvrouw. Na twee jaar kunnen er wel wat dingetjes geupdate worden. Ik begin met de openingstijden. Per 1 april vervalt de koopavond en op zaterdag is de winkel voortaan geopend van 11 tot 16 uur. Lees hier waarom!

Koopavond
Allereerst de vraag: bezoek jij nog wel eens een koopavond? Hoe vaak? 1, 2 keer per jaar? Ik snap het helemaal. Waar je vroeger nauwelijks mogelijkheden had om buiten kantoortijden te shoppen, is de 24-uurseconomie nu alom en is het begrijpelijk dat je liever een lekker vrijmibo’tje -met uitgebreide nazit- haalt in plaats van je inkopen doet.

Ik vind dat een koopavond valt of staat met het aantal ondernemers dat meedoet. Niets zo frustrerend om voor de vaste deur te staan bij je favoriete winkels op je shopavond. Dan kom je de volgende week niet meer. Maar voor kleine ondernemers is de avond simpelweg niet meer rendabel.

Twee vliegen
Omdat ik wist dat koopavonden niet meer zijn wat ze geweest zijn, maakte ik van de vrijdag (de koopavond in Medemblik) de vaste workshopavond. Twee vliegen in één klap. Druk bezig met die gezellige lessen, had ik vaak niet eens in de gaten dat er geen enkele klant was gekomen. Op de avonden zonder workshops, begon ik me af te vragen wat ik eigenlijk aan het doen was. Er zit namelijk nog een hele organisatie achter met opvang voor mijn dochter – maar ook met feestjes, etentjes, theatervoorstellingen etc. die je niet kunt plannen.

Bovendien bleek de vrijdag geen ideale workshopavond. Einde van de week, einde van de dag – de concentratie is dan niet top. Plus dat het gewoon een gewilde avond om allerlei (andere) leuke dingen te plannen.

Andere dagen
De workshops zijn bij Haakvrouw altijd een belangrijk onderdeel geweest. Ze zijn supergezellig. Daarom blijf ik ze uiteraard geven, alleen niet meer wekelijks. Ik zal ze in de loop van het jaar ook op andere dagen en dagdelen gaan geven. Blijf de workshopagenda in de gaten houden. Als er een update is, krijg je hier via Facebook bericht van.

Zaterdag
R.I.P. koopavond dus. Dan de zaterdag. Als ik klanten vertel dat zaterdag eigenlijk mijn rustigste dag is, geloven ze me vaak niet. Maar ik snap het wel. Voetbal, boodschappen, hardlooprondjes, kinderverjaardagen, zaterdag is er de uitgelezen dag voor. Je bent druk & onderweg. Jullie komen liever op je gemak op je vrije dag, zoals woensdag of vrijdag. Is hartstikke goed, maar daarom pas ik de openingstijden op de zaterdag wat aan. Van 11 tot 16 dus, ook vanaf 1 april (géén grap).

Dan nog ff dit
Het is natuurlijk wel mogelijk om 24 uur per dag online te shoppen via de webshop. Ik probeer webshopbestellingen altijd op dezelfde dag te verzenden (ook op maandag en dinsdag als de winkel gesloten is), zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt!

Voor op je koelkast!
Maandag GESLOTEN
Dinsdag GESLOTEN
Woensdag 9.30-17.30
Donderdag 9.30-17.30
Vrijdag 9.30-17.30
Zaterdag 11-16
Onder de middag geopend.
& 24/7: www.haakvrouw.nl

xxx AnoukGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *