Waarom je het Haakvrouw Basic Vest echt móet maken!

Waarom je het Haakvrouw Basic Vest echt móet maken!

Bij het ontwerpen van haakpatronen gaat er meestal meer mis dan goed. Meestal gooi ik eerst tien ideeën in de vuilnisbak voordat er iets fatsoenlijks tevoorschijn komt uit die haaknaald. Maar met dit vest was het liefde op het eerste gezicht.

Poespas
Een poosje geleden verscheen de ‘Haakvrouw Basics-serie’ met een t-shirt, jurkje, trui en een maxi-trui. Het zijn makkelijke ontwerpen zonder poespas (daar hou ik van), leuk om te maken en met één heel groot voordeel: je hoeft er 0,0 naden of pandjes voor aan elkaar te zetten.

Soepel
Al snel kwam ik op het idee om ook een vest op deze manier te maken, topdown, met de (raglan)mouwen direct in het armsgat. Daarbij wilde ik graag een soepel draadje gebruiken, niet te dik-niet te dun, zodat je het vest het hele jaar kunt dragen: ’s winters in huis en op dagen met een zonnetje als jas.

Waarom word je zo blij van dit vest?
– Ik draag elke dag vesten. Als de verwarming nog niet aan staat. Als ik effe vuilnis buiten moet zetten of als ik nog in nachtpon ben terwijl de postbode voor de deur staat;-)
– De gebruikte katoenmix is een mooi rond hip draadje in vlotte, basic kleuren. Iedereen zal willen weten waar je dit vest vandaan hebt! En dan kan jij lekker zeggen: ‘zelf gemaakt!’.
– Dit ontwerp kán niet mislukken. Omdat je gedurende het patroon steeds door ‘pasmomenten’ wordt geloodst, pas je jouw vest helemaal aan naar jouw lijf en smaak. Ook met de (mouw)lengte kun je variëren.
– Heb je toch nog moeite? Stel dan je vragen op de Haakvrouw Vraagbaak-pagina op Facebook of kom langs in de winkel.
– Je krijgt voorlopig nog €5 introductiekorting bij gebruik van kortingscode VEST. Dus je kunt ‘m al maken vanaf €35. Bestel ‘m HIER.
De haakpakketten zijn altijd incl. ruim voldoende garen, patroon, steekmarkeerders & een label. Lees alsjeblieft goed wat er in de productinformatie staat voor alle verdere info.

Ik wens je heel veel haakplezier! Ik begin vandaag nog aan een nieuw exemplaar! Jij ook? xxx AnoukGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *