‘Effe joetoepen’ en je kunt haken.. uuh?

‘Effe joetoepen’ en je kunt haken.. uuh?

‘Effe’ joetjoepen (of zeg je nou joetoepen?) en voila, je kunt haken of breien. Was het maar zo fijn hè. Ik heb YouTube ook vaak gebruikt, maar dan zat ik meestal avonden achtereen te heen-en-weren in een filmpje. Stop, play. Stop, play. Herkenbaar? Dan is een workshop volgen efficiënter én gezelliger. Bovendien leer je alles meteen goed aan en hoor je vele tips & tricks. Voor de nieuwe Haakvrouw Workshopagenda is de inschrijving NU geopend.

Niets meenemen
De workshops kosten €25 incl. kwaliteitsmateriaal, tenzij anders vermeld. Uiteraard met koffie,/thee/latte, lekkers en duidelijke instructies. Je hoeft helemaal niets mee te nemen. KLIK HIER om je aan te melden. Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail met de betalingsgegevens. De (eenmalige) lessen zijn op donderdag- of vrijdagvond van 19.30-21.30 uur. Hier volgt het programma en wat uitleg.

Haken beginners: je leert in 2 uur de basis van het haken. We haken een proeflapje. Vrijdag 10 mei, donderdag 27 juni en vrijdag 12 juli.
Tunisch Haken. Je leert in 2 uur de basis van het tunische haken, met de lange haaknaald. We haken een proeflapje. Beetje haakervaring gewenst. Donderdag 23 mei.
Omslagdoek & patroon lezen. Kan je haken, maar heb je moeite met het lezen van patronen & diagrammen? Ik help je, terwijl je een schitterende omslagdoek haakt! (€39)  Donderdag 6 juni.
Tapestry haken. Door het gebruik van meer draden tegelijk is het mogelijk figuren in je haakwerk te creëren. We haken een portemonneetje. Beetje ervaring gewenst. Donderdag 4 juli.
Turbobreien (continentaal): supersnel breien! Dit doen we op een rondbreinaald. We breien een proeflapje. Beetje ervaring gewenst. Donderdag 29 augustus.
Sokken breien. Leer in twee avonden hoe je een sok breit. We maken een babysokje en leren alle tips & tricks. Beetje ervaring gewenst. Deze workshop, gegeven door Willemijn, komt in het najaar weer op de agenda.

Haak- en breicafé
De workshops zijn niet te verwarren met de wekelijkse haakcafés op vrijdagochtend tussen 10-12 uur. Daar komen we samen voor de gezelligheid en is aanmelden niet nodig. Entree 5 euro incl. koffie/thee/ latte, lekkers. Je brengt je eigen project mee. Ik vind het natuurlijk fijn als je werkt met de spullen van Haakvrouw, maar dit is niet verplicht. Er zijn hier ook strippenkaarten voor te koop. Dan kun je 10x naar binnen voor de prijs van 8.

Spannend?
In het haak- en breicafé komen tussen 40-50 verschillende dames van alle leeftijden. Sommigen wekelijks en anderen af en toe. Het is niet nodig om het spannend te vinden om het haakcafé binnen te stappen. Je bent van harte welkom en je zult het beregezellig vinden!

Moederdag
Met Moederdag in aantocht, is een workshop cadeau geven een superleuk idee voor een uitje. Ook zijn alle haakpakketten deze week verkrijgbaar met € 5 korting, in de winkel & online. Online gebruik je kortingscode MAMA.

Tot gauw!
xxx Anouk
PSssst: Iedereen kan haken! Er is nog nooit iemand de deur uit gegaan die het niet gelukt is. ECHT!1 thought on “‘Effe joetoepen’ en je kunt haken.. uuh?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *