Hot, hot, hot.. de Haakvrouw Haltertop

Hot, hot, hot.. de Haakvrouw Haltertop

Oeh ik vind ‘m lekker hoor, die nieuwe Haakvrouw Haltertop! Ik haakte de eerste in twee maanden, de tweede in nog geen twee dagen. Whaaaat?!

Voor de zomer had ik zin in een hyperzonnig nieuw ontwerp. Iets wat je lekker onder een parasolletje in de tuin kunt haken en waar je geen weken mee bezig bent. Van mooi katoen in een romantisch patroonsteekje. En het is nu juist het steekje dat steeds roet in het eten gooide!

Raketwetenschap
Zo’n dichte waaiersteek (ik wilde een dichte, zodat je niets onder je topje hoeft te dragen) is in principe geen raketwetenschap, maar wel als je in het rond wilt haken en daar een patroon bij moet schrijven. Bovendien is subtiel minderen met deze steek welhaast onmogelijk. Dat in combinatie met mijn wens om niet af te wisselen met andere steken (ja, je zult maar eisen hebben), maakte ik het mezelf knap lastig.

Toch heb ik het gered en kun je dit topje in het rond haken, zodat je steeds kunt blijven passen en je dus nooit voor verrassingen komt te staan. Ook voor het minderen vond ik een fijn foefje.

Eitje
Begrijp me niet verkeerd, ik heb er natuurlijk voor gezorgd dat het patroon voor iedereen een eitje is en zoals altijd helemaal aanpasbaar aan je eigen lijf. Dat vind ik belangrijk, ook al heb ik mezelf een breuk moeten haken om dat voor elkaar te krijgen! Om even een voorstelling te geven: het tweede exemplaar had ik in anderhalve dag klaar, dus missie geslaagd, dacht ik zo.

Nou, lekker aan de haak dus iedereen! Met dank natúúrlijk aan Marcel die weer zo mooi fotografeerde en mijn tweelingzus Kim, die voor me wilde poseren. Wat ben je mooi en wat staat die kleur groen (green beryl) haar goed!

25+ kleuren
Bestel de Haakvrouw Haltertop HIER. Je kunt ‘m in meer dan 25 kleuren maken en tijdelijk met 5 euro korting bestellen bij gebruik van kortingscode ZOMERDEAL. Dan scoor je ‘m vanaf € 15. Natuurlijk bieden we weer ondersteuning aan waar nodig, op de Haakvrouw Vraagbaak-pagina op Facebook. Word lid en we helpen elkaar!

Veel zomers haakplezier en tot gauw ladies!

xxx AnoukGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *